Dorohoi News Logo

[VIDEO] Victorie pentru FCM Dorohoi la Darabani

FCM Dorohoi_CS Darabani

Dorohoienii nu par să resimtă şocul înfrângerii cu FC II Botoşani, reuşind să câştige duminică la Darabani, cu 2 – 0. Golurile au fost reusite în a doua repriză, de Marian Mihai şi Dârvariu, din penalty.
    Dorohoienii au început timorat partida, nereuşind să se apropie ameninţător de poarta adversă pe parcursul primei reprize, fundaşii dărăbăneni nefiind puşi în dificultate. În repriza secundă FCM Dorohoi a arătat de ce este una din forţele Campionatului Judeţean şi şi-a dominat copios adversarul. Cu excepţia celor două goluri, s-au mai ratat ocazii importante, care ar fi putut face ca diferenţa de scor să fie mai mare.
    Laur Boteanu a ratat cu seninătate trei ocazii clare, Podariu a trimis slab din interiorul careului, iar dărăbănenii au fost incapabili să dea o replică solidă. Cele mai bune ocazii ale gazdelor au venit abia pe finalul meciului, însă atacanţii lor au avut execuţii defectuoase din poziţii excelente. Cu victoria de duminică, FCM Dorohoi se menţine în plasa liderului, FC II Botoşani, fiind la 3 puncte distanţă în clasament. (DorohoiNews.ro)





Autor: DorohoiNews.ro

 

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web